Sungurlu Belediyesinin gelenekselleşen iftar programında Belediye Personelimizle bir araya geldik.

Atatürk meydanında düzenlenen iftar yemeğimizi bu sene de birlik ve beraberlik duyguları içerisinde gerçekleştirdik.Beraber oruçların açıldığı programa Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yılmaz ve Bahri Sezen, Belediyede Personellerimiz ve vatandaşlar katıldı.

İftar sonrası konuşan Başkanımız Abdulkadir Şahiner” Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimize siz değerli mesai arkadaşlarım hoş geldiniz.Yüce rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, tuttuğumuz oruçlarımızı Allah’ım kabul eylesin. Huzurla ve sağlıklı Ramazan Bayramına erişmeyi Allah’ım nasip eylesin.” dedi.

Önceki Havuz meydanında yenileme çalışmamız başladı